Bli medlem i Trondhjems Kajakklubb! Vi er en klubb med flere hundre medlemmer som driver ulike typer kajakkpadling, hav, elv, flattvann og polo, samt at vi har en junior gruppe.

Ved å bli medlem får du:

• Låne utstyr gratis (med passende padlekompetanse)
  • Bli med på padleturer både i nærområdet og andre deler av landet
  • Bassengtrening om vinteren
  • Mange ulike padleaktiviteter
  • Utvikle dine padleferdigheter i trygge omgivelser
  • Bli med på sosiale aktiviteter
  • Leie reolplass på klubbhuset (obs: p.t. ventetid)
  • m.m.

Det er enkelt å melde seg inn. Opprett en brukerkonto og gå deretter til nettbutikken og kjøp årsmedlemskap. Du administrerer dine brukeropplysninger selv på Min side etter at du er blitt medlem.

Medlemskap

Trondheim Kajakklubb har pr. dato mer enn 500 medlemmer. Det er mange, og for klubben er det derfor avgjørende med en felles holdning til sikker og trygg kajakkadferd og bruk av fellesressurser som utstyr og klubbhus.

Man blir medlem ved å betale medlemsavgift. Medlemskap forutsetter at du har lest og godtatt klubbens vedtekter, disse finner du

Vedtekter

.

For å låne klubbens kajakkutstyr må man ha nødvendig sikkerhetsopplæring. Dette får medlemmene gjennom kurs i havgruppa og elvegruppa. I havgruppa arrangeres det nybegynnerkurs (16t), og i elvegruppa arrangeres det nybegynnerkurs (25t) og sikkerhetskurs (18 t). Nye kurs arrangeres kontinuerlig. Informasjon om dette finner du på oppslagstavlene til elv eller hav. For særlig kvalifiserte padlere kan hav- eller elvesjefen gjøre unntak.

Hvis du ikke har tatt nybegynner- og sikkerhetskurs i regi av klubben, og er usikker på om du er kvalifisert - ta kontakt med hav- eller elvesjef på forhånd for avklaring.

Du kan selv registrere dine padlekurs og våttkortnr på Min side etter at du har blitt medlem. Send et bilde av for- og baksiden av våttkortet ditt på epost til medlemsadministrator etterpå som da kan godkjenne din padlekompetanse. Har du ikke andledning til å sende bilder, ta kontakt for å avtale en alternativ måte å verifisere padlekompetanse.
Priser medlemskap 2019
Medlemskap i TKK er personlig. Barna i husstanden kan meldes inn gratis, det gjøres av den som har betalt hovedmedlemskapet.

Hovedmedlemskap
(halv pris 400,- fra 1.oktober og ut medlemsåret.)

kr 800,-
Ungdomsmedlemskap kr 375,-
Reolleie havkajakk Skansen
kr 750,-

Reolleie havkajakk Østmarkneset
kr 600,-

Frist for innbetaling er 15. mars. Medlemsåret går til 28/29.februar. For å beholde plass i reol eller reolkø må medlemskontingent og evt. reolleie (kun dersom du har reolplass) betales innen fristen.

Fra 22/4 2020 er ny betalingsløsning operativ. Fristene for medlemskontingent og reolleie er satt til 6/5 2020

Aldersgrense for husstandsbarn og ungdomsmedlemskap er til og med det året man fyller 19 år.

Kjøp medlemskap her.