Meny

Bli medlem i Trondhjems Kajakklubb! Vi er en klubb med flere hundre medlemmer som driver ulike typer kajakkpadling, hav, elv, flattvann og polo, samt at vi har en juniorgruppe.

Ved å bli medlem får du:

  • Låne utstyr gratis (til klubbaktiviteter og med passende padlekompetanse)
  • Bli med på padleturer både i nærområdet og andre deler av landet
  • Bassengtrening om vinteren
  • Mange ulike padleaktiviteter
  • Utvikle dine padleferdigheter i trygge omgivelser
  • Bli med på sosiale aktiviteter
  • Leie reolplass på klubbhuset (obs: p.t. ventetid) eller Østmarkneset
  • m.m.

Medlemskap

Trondheim Kajakklubb har pr. dato mer enn 500 medlemmer. Det er mange, og for klubben er det derfor avgjørende med en felles holdning til sikker og trygg kajakkadferd og bruk av fellesressurser som utstyr og klubbhus.

Man blir medlem ved å betale medlemsavgift. Medlemskap forutsetter at du har lest og godtatt klubbens vedtekter.

For å låne klubbens kajakkutstyr må man ha nødvendig sikkerhetsopplæring. Dette får medlemmene gjennom kurs i havgruppa og elvegruppa. I havgruppa arrangeres det nybegynnerkurs (16t), og i elvegruppa arrangeres det nybegynnerkurs (25t) og sikkerhetskurs (18 t). Nye kurs arrangeres kontinuerlig. Informasjon om dette finner du på padlegren hav eller elv. For særlig kvalifiserte padlere kan hav- eller elvesjefen gjøre unntak.

Hvis du ikke har tatt nybegynner- og sikkerhetskurs i regi av klubben, og er usikker på om du er kvalifisert - ta kontakt med hav- eller elvesjef på forhånd for avklaring.

Send et bilde av for- og baksiden av våttkortet ditt på epost til medlemsadministrator medlem@tkk.no etterpå som da kan godkjenne din padlekompetanse. Har du ikke anledning til å sende bilder, ta kontakt for å avtale en alternativ måte å verifisere padlekompetanse.

Priser medlemskap 2022

Medlemskap i TKK er personlig.

Hovedmedlemskap kr 800,-
(halv pris 400,- fra 1.oktober og ut medlemsåret.)
Ungdomsmedlemskap (19-25)
halv pris
Barn (opp t.o.m året man fyller 18)
kr 50,-
Reolleie havkajakk Skansen 
kr 750,-
Reolleie havkajakk Østmarkneset  kr 600,-

Medlemsåret går fra 1. januar til 31. desember. Frist for innbetaling i 2022 er 31. januar. For å beholde plass i reol eller reolkø må medlemskontingent og evt. reolleie (kun dersom du har reolplass) betales innen fristen.

TKK har ikke lenger medlemskategorien "hustandsbarn". Nå har alle barn samme kategori, og NIFs minstekontingent på 50 kroner.

Bli medlem her. (NB! På grunn av et teknisk problem kan du ikke betale kontingent direkte på nettsiden. Les mer om midlertidig betalingsløsning her)